FORSIDE

NYHEDER

SMS Alarm:

Mange hjem anskaffer sig en rigtig god alarm som er købt hos den lokale elektriker, byggemarked eller købt hjem, via internettet. Mange gange et godt køb, men hvem passer alarmen når familien er udrejst i længere eller kortere tid. Disse alarmer er mange gange købt uden nogen form for vagtcentraler tilkoblet. Kunden er sin egen vagtcentral via telefonen.
Så må man alliere sig med familie eller venner som man ringer til når alarmen går. Hvad siger ens samvittighed hvis nu familie eller venner skulle komme til at blive konfronteret med en indbrudstyv. Måske komme galt af sted, da indbrudstyvene i dag er skruppelløse, især hvis de bliver presset.

Lad os tage den konfrontation. Vi er uddannet til det.

Og det bedste af det, det er GRATIS at tilmelde sig hos os. Ingen problemer med aftale med familie eller venner. Vi passer den døgnet rundt. Hold ferie uden at tænke på hvem man skal ringe til hvis alarmen går.
Vi passer alarmen GRATIS. Der betales kun ved udrykning. Det er kunden som rekvirerer os. Skulle der være forsøgt indbrud iværksætter vi det nødvendige. Kontakt til politiet og sørger for evt. afdækning. Vi melder tilbage til kunden med hvad der er sket og derefter reetableres alarmen.
Kontakt os for at høre mere. Dette er et helt nyt koncept som ikke er set før.

 

Nyt vagtfirma åbner i Ribe

Pressemeddelelse:
Nyt vagtfirma åbner i Ribe.

Ribe Vagt er navnet på nyt vagtfirma som åbner i Ribe.
Daglig leder af firmaet med ansvar for personale og materiel bliver Niels Kristensen som har stor erfaring inden for netop dette område.
Vi vil fortrins varetage fastvagt, adgangskontrol samt servicevagt funktioner.

Fastvagt kan være i forbindelse med et område som er plaget af tyveri og hærværk.
Det kan være i tilfælde af at banker, firmaer eller butikker ikke kan slå deres alarm til ved lukketid, og ved evakuerede bygninger i forbindelse med brand eller andre skader. Ligeledes bryllupsvagt hvor man hyrer en vagt til at holde øje med huset. I dag ser man desværre også hvor skruppelløse personer kan være i forbindelse med begravelse.
I dag har mange private anskaffet sig en alarm som ikke er tilkoblet en alarmcentral, men får en besked via SMS ved aktivering af alarmen. Skulle man ikke være i stand til selv at reagere på alarmen på pga. ferie eller lign, så kan vi kontaktes.
Så sparer man et abonnement og betaler kun for den aktuelle udrykning.
Der vil i mange andre tilfælde være behov for en fastvagt.

Adgangskontrol kan være ved trussel på bygninger eller personale og adgangskontrol i forbindelse med sports stævner eller andre arrangementer såsom messer og udstillinger.

Servicevagt kan være vagt i gågader eller butikker. Ved butikstyveri eller lign kan vi tage konfrontationen med butikstyven, da mange ansatte i butikker er meget kede af det. Ligeledes kan vi mandsopdække specielle grupper som gør deres indtog i byen.  De sene lukninger som der er i dag i butikker, kan vi være behjælpelig ved lukketid.
I dag er det tit forsikringsselskaber som stiller nogle krav for at man kan tegne forsikring, så vi tror helt sikkert der vil være et marked for os udtaler Niels Kristensen.
I dag bliver mange af disse funktioner udført af private firmaer.

Det eneste vi ikke har planer om at ville udføre er dørmands/udsmider funktion eller alarmpatrulje med indvendig rundering ved tyverialarmer.
Ejerskabet bag Ribe Vagt er Leif Frandsen som i dag driver Ribe Fest Udlejning.  

Venlig hilsen

Leif Frandsen

NYHEDER

Ribe Vagt er autoriseret og alle vagter hos Ribe Vagt er godkendt, hvilket er deres garanti for at det er professionelle vagter.

Ribe Vagt er dit lokale vagt firma. Vi har ingen planer om at være kendt som det største eller det smarteste vagt firma, men vi vil være kendt i lokalområdet, som det firma der leverer den bedste service og kvalitet, inden for de kerne områder vi har.

Åbningstider

Man - tor: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 15.00
Lørdag - søndag: lukket

 

Udenfor normal åbningstid

kontakt tlf. 27596985

S5 Box